divendres, 19 d’octubre del 2012

L'arbre que no podia dormir quan mirava les estrelles


Hola amics,

Espero que estigueu bé. Em complau informar-vos que ja és a les llibreries, físiques i virtuals, L’arbre que no podia dormir quan mirava les estrelles, la meva última novel·la per a nens i que ha editat l’editorial Animallibres dins la col·lecció La formiga. Les il·lustracions són de  Glòria Falcón.

La novel·la, narrada per la Quietud del bosc, explica com la vida tranquil·la i, òbviament, immòbil del arbres es veu remoguda el dia que en Socos, un arbre vell i venerable, descobreix que moltes de les històries que sap estan repetides... però.... com sap que sap? i d’on ve el que sap? pot haver-hi coses que no sap? Per això al vespre, mentre tots els habitants del bosc fan pinya per fer-se companyia i somiar plegats, ell no pot dormir i mira els estels preguntant-se que passa més enllà del bosc, riu avall.

Per cert, sapigueu, aquells de vosaltres que sigueu mestres i tinguéssiu interès en treballar-lo a classe  (+- finals de primària), que podeu contactar amb l’editorial info@animallibres.cat  per tal que, si ho creieu oportú, puc venir, com autor, a fer una petita xerrada amb els nens i respondre preguntes sobre el llibre etc...

Salut i bona lectura!






Noticies relacionades:
Entrevista al programa de literatura infantil Canal Blau Fm, "Més content que un ginjol dirigit per Susana Peix (gener 2013)

Cròniques a Blogs:
 Faristol
(inclòs a la llista dels Millors de 2012 de Faristol en la categoria de 9 anys -publicada abril de 2013)
Va de llibres
El petit tresor
Llibreria l'altell (de Banyoles!)
Biblioteca Pere Casaldàliga (de Balsareny!)