divendres, 20 d’abril del 2012

Crònica de la presentació de "Del guix al ratolí"

Hola amics,
Ahir va ser un dia molt especial i per fi vàrem assistir a la presentació de "Del Guix al ratolí" i que haig de dir que em va alegrar molt, moltíssim, veure l'estima que del Col·legi Cor de Maria i les persones que el formen, suscita a Mataró. Això es va veure molt clarament en els rostres i les expressions d'afecte de les persones (moltes) que van assistir a l'acte, inclos el Sr. Joan Mora, alcalde de la ciutat.
 Aquestes són un parell de fotografies del moment 

Aquí podem veure la sala en un moment dels parlaments. La introducció la va fer la Sra. Marta Serra, directora de l'escola. Mn Arenas va fer la presentació del llibre, jo vaig parlar sobre les fonts documentals que vaig seguir per escriure el llibre i, per acabar, en Nemesio Rocamora de la Fundació va tancar l'acte.
Bé, i a l'esquerra després dels discursos i parlaments, vàrem poder parlar una estona, més relaxats, tot prenent cava i menjant uns deliciosos bombons...

Per altre banda, us faig saber que el proper dia de Sant Jordi, seré a la parada de llibres que muntará l'escola per signar exemplars.
El llibre és a la venda a l'escola.